HEE

hrmm , firstly aku nak ckp dgn semue reader . aku buad blog suke hati aku nak tulis ape . two , semue yg korang buad at aku semue akn pergi at kau blek bak kate om puteh "WHAT GOES AROUND COME AROUND" kite nyy manusie . talahh perfect mne ponn nok oii caye lahh ckp aku nyy . cause mulot aku nyy masin sikit . HAHA , seriously aku ckp . for my friends yg dahh knl aku . aku mmg mcm ny . so korangg tayah amek hati sbb mulot aku nyy mmg mcm puki sikit . three , walaupon kau ckp aku nyy membebel mcm pukimak at FB or blog nyy . lantak pi kau . sbb aku tahu kau jealous dgn aku kn ? HEE . grr back too serious . . . number four , era rashidah is the one is understanding , good listener , and good teacher advise . cehh ~~ tapi semue mmbe aku prob aku slalu tolongg kott . serious aku nyy sebenar nye baik and lembut ;P tengok luaran mmg lahh mcm jantan and kasar tapi aku . MAK AII , lembut mcm gule kapas . FINALLY , aku akan sombong dekat org yg baru aku knl , lme2 aku okayy kot and satu yg tk penah berubah at aku is pendirian aku , GEDIL and MALAS :D satu je pesanan aku for my new future friend aku akan baik seribu kali baik kalau kau baik dgn aku . dan aku akan jahat sejahat jahat nye kalau kau jahat dgn aku . ( seorang yg sggt2 pendemdam